Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Jan.2013, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatočio djevojku (20) u stanu i silovao je mjesec dana?

Dvadesetogodišnja djevojka prijavila je policiji da ju je Riječanin A. Č. (29) gotovo mjesec dana držao zatočenu u stanu u Zagrebu, te joj prijetio i silovao je. Policija ga je uhapsila i pritvorila u zatvoru u Remetincu. Kako javlja Novi list, A.Č. je 2. decembra 2012. zaključao vrata stana u širem centru Zagreba, u kojem je neprijavljeno boravio, i djevojku odbio pustiti van. Tada joj je počeo prijetiti da će je ubiti ako pokuša otići. Nije poznato u kakvim su odnosima njih dvoje bili. Njezin strah od njegovih prijetnji bio je sve veći, te je konačno 28. Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/zatocio-djevojku-20-u-stanu-i-silovao-je-mjesec-dana.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

MONSTRUM: Mesec dana silovao devojku koju je držao zaključanu u stanu!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2013

Iza čvrsto zatvorenih vrata govorio je da će je ubiti ukoliko pokuša da ode od njega, posvedočile su komšije. Naime, sve do 26. decembra Aleksandar Č. iz Rijeke zaključavao je 20-godišnjakinju u svom stanu koji nije mogla da napusti

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.