Zalijenjeno 350 kilograma rezanog duvana

Izvor: Cafe.ba, 05.Apr.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zalijenjeno 350 kilograma rezanog duvana

Na području Bujanovca otkriveno je 350 kilograma rezanog duvana za koji se sumnja da je nelegalno ušao u zemlju.

Duvan, spakovan u 15 kesa, pronađen je u automobilu "folksvagen turan" kojim je putovao tridesetogodišnji Pančevac.

On je rekao da duvan potiče iz Makedonije iz koje je došao preko Kosova i Metohije. Za duvan nije imao nikakvu dokumentaciju o plaćenim uvoznim dažbinama.

Vozač je išao ka centralnoj Srbiji i pretpostavlja se da je namjeravao >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << da ga proda, saopštila je Uprava carina Srbije.

Duvan je pronađen u zajedničkoj akciji carinika i policije u tzv. dubinskoj kontroli, koja podrazumijeva kontrolu i van graničnih prelaza, kao i na putnim pravcima.

Svako vozilo za koje se procijeni da treba da se zaustavi za vanrednu kontrolu, odvoji se sa strane i detaljno pregleda, prenose beogradski mediji.

Ove akcije daju odlične rezultate u otkrivanju rezanog duvana, naročito u tom dijelu Srbije.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.