Izvor: Blic, 21.Jan.2018, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNAK ZAHVALNOSTI Ugostitelj iz Prijedora KOMŠILUKU ZAHVALJUJE jer ima posla

Bolje se ograditi dobrim komšijom, nego dobrom ogradom – to zna i vlasnik jednog prijedorskog restorana, Ibrahim Dizdarević, koji je komšiluk pozvao na večeru zahvalnosti.

Da mi nije njih, pitanje da li bi bilo ovoliko posla, kaže zahvalni ugostitelj. Živeo je u nekoliko zemalja ali na ovakve komšije nije naišao.

- Komšiluk imam stvarno dobar, to je predivno, nešto što svako može da poželi. U Prijedoru je problem parking mesto, ovde preko sezone bude puno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gužva, nema mesta. Ljudi, komšije, otvaraju svoje garaže, dvorišta, nikad nema problema sa žalenjem na auta, stvarno nam izlaze u susret. Hteo sam u znak zahvalnosti da organizujem večeru - rekao je Ibrahim za ATV.

Oni priznaju da su se malo iznenadili pozivom ali i rado odazvali. Poštujemo jedni druge i tu smo da pomognemo ako možemo, kažu Ibrahimove komšije.

- Nekada nam auta staju ispred kuće, nekada imate mirise hrane, nekada imate ono što vam smeta ali smo toliko svi privrženi i posvećeni tome da on zaradi nešto, da ovo osoblje ima platu - kaže Azra Pašalić, a s njom se slažu i ostale komšije.

- Svaku dobru inicijativu, nameru i svaku dobru dušu čoveka koju i ja i moje komšije osete, rado ćemo da podržimo i da pomognemo da svi zajedno uspemo - rekao je Dražen Vrhovac.

Na večeri zahvalnosti nije bilo zarade jer je gostima striktno podvučeno da dođu bez novčanika. Zato je Ibrahim zaradio nešto mnogo vrednije od novca – komšijsko obećanje da će uvek biti pri ruci, šta god mu zatreba.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.