Izvor: Blic, 05.Avg.2016, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVE NA LEGLU ZMIJA Petočlana porodica svaki dan u strahu, kuću dele sa gmizavcima

Teška situacija u kojoj niko nije zaposlen dovela je do toga da bračni par Bošnjaković iz Zavidovića, zajedno sa troje djece, živi na rubu egzistencije i to u kući koja se bukvalno raspada, i u koju su se nastanile zmije.

- Noću mi deca ne smeju da zaspu. Po celu noć čujemo neke životinje koje nam žive ispod krova. Ne smemo ništa da diramo, da ih oteramo jer je kuća u takvom stanju da nas je strah da se ne sruši. Nekoliko puta je dolazilo i do kratkog spoja zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je kuća gorela tri puta - priča Edina Bošnjaković za Novi.ba

Edina je, kako kaže, nekoliko puta videla zmije u dvorištu kuće, ali i u kući .

- Slučajno sam ugledala zmiju, bilo je u njoj sigurno metar i pol… Sva sreća pa sam je na vreme videla i da se deci ništa nije desilo. Pitanje je koliko ih ima kada ih svaki dan viđamo i ubijamo – priča Edina.

Ona dodaje da se deca plaše ovih gmizavaca, te da je komšija pokušao da ih istrebi.

- Da bi se to uspelo, kuća bi se morala da se sruši jer je previše stara, a gde bismo onda živeli – dodaje Edina.

S obzirom da je kuća starije gradnje, priča Emina, zmije su najverovatnije položile jaja uz samu kuću, u temelju ili možda čak na tavanu.

I da situacija bude još gora ni Edina, a ni njen suprug nisu zaposleni. Kako i sami kažu, jedva preživljavaju, a u pomoć im često pritekne humanitarno udruženje “Dobročinstvo, humanost i darežljivost” iz Zavidovića. Ukoliko neko želi da pomogne ovoj petočlanoj porodici može to učiniti tako što će ih direktno kontaktirati na sledeći broj telefon +387 062 707 590.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŽIVE NA LEGLU ZMIJA Petočlana porodica živi u strahu, kuću dele sa gmizavcima

Izvor: Blic, 05.Avg.2016

Teška situacija u kojoj niko nije zaposlen dovela je do toga da bračni par Bošnjaković iz Zavidovića, zajedno sa troje dece, živi na rubu egzistencije i to u kući koja se bukvalno raspada, i u koju su se nastanile zmije...- Noću mi deca ne smeju da zaspu. Po celu noć čujemo neke životinje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.