Izvor: Blic, 04.Dec.2020, 10:31

"ZATEKLI SMO JE U MODRICAMA, SA PODLIVIMA" Mlada žena spasla majku od nasilnog partnera

Pravosuđe u Prijedoru u poslednja dva meseca naložilo je dve hitne mere zaštite žrtava nasilja u porodici, što je više nego za celu prošlu godinu, kada je od 159 evidentiranih slučajeva nasilja u porodici izrečena samo jedna zaštitna mera ili 0,62 odsto od ukupnog broja slučajeva, podaci su prijedorskog Centra za socijalni rad.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ĆERKA SPASILA MAJKU OD NASILNOG PARTNERA: Zatekli smo je u modricama, sa crnim podlivima...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020

U oba ova slučaja počiniocima nasilja izrečena je zabrana približavanja žrtvi na 200 metara i zabrana uznemiravanja žrtve u trajanju od 30 dana...Pravosuđe u Prijedoru u poslednja dva meseca naložilo je dve hitne mere zaštite žrtava nasilja u porodici, što je više nego za celu prošlu godinu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.