ZABRINUT MUŽ: Učesnica 48 sati svadbe ponovo nestala, ostavila troje djece

Izvor: Cafe.ba, 21.Jul.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABRINUT MUŽ: Učesnica 48 sati svadbe ponovo nestala, ostavila troje djece

Dešavalo se proteklih godina da u ljeto nestane na nekoliko dana ali ovo sada prevršilo svaku mjeru, uplašeno govori Aleksandar

Majka troje djece Ivana Jevtić (25) iz Jagodine, jedna od junakinja emisjije "48 sati svadba" koja je emitovana 2009 godine, nestala je još 5 juna.

Njen suprug Aleksandar (40) iz Jagodine prijavio nestanak supruge, ali očekivana pomoć policije i građana je izostala, te se obratio medijima apelujući da mu se supruga vrati što prije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << jer ne može sam da podiže troje male djece.

"Ne znam gdje je Ivana. Ostavila je troje male djece od kojih je jedno novorođenče. Dešavalo se proteklih godina da u ljeto nestane na nekoliko dana ali ovo sada prevršilo svaku mjeru. Bojim se da joj se nešto nije dogodilo, veoma sam zabrinut", priča Aleksandar i dodaje da ju je ranije pronalazi na psihijastrijskim klinikama, sigurnim kućama i manastirima.

Ivan i Aleksandra, su se poslije mnogo peripetija venčali 17. maja 2009 godine, na njen 18. rođendan posredstvom agencije "Emošna" i emisije RTS "48 sati svadba". Imaju troje djece Vuka (6), Janu (4) i Lanu (1).

Njihova veza i brak su bili veoma turbulentni i sa mnogo preokreta, a Aleksandar je čak osuđen tri mjeseca uslovno za krivično djelo stupanja uvanbračnu zajednicu sa tada sedamnaestogodišnjom Ivanom. Inače, Aleksandar je poznat Jagodincima sa protesta devedestih godina kada je, zbog izrazote visine nosio lutku Mire Marković i borio se za promjene.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.