Vučić na saslušanju povodom tvrdnji Kurira

Izvor: Cafe.ba, 29.Nov.2015, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić na saslušanju povodom tvrdnji Kurira

- U policiji je u toku saslušanje premijera Srbije Aleksandra Vučića povodom tvrdnji lista "Kurir" da je, zajedno sa više lica, učestvovao u pritiscima, ucjenama i iznudi protivpravnog iskaza bivšeg direktora tog dnevnog lista, javila je televizija "Pink".

"Kurir" je danas objavio da je Vučić, sa još nekoliko lica, prije dvadesetak dana tražio od bivšeg direktora "Kurira" Aleksandra Kornica da lažno svjedoči i lažno optuži vlasnika "Kurira" Aleksandra Rodića.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Vučić na saslušanju u policiji

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2015

BEOGRAD - U policiji je u toku saslušanje premijera Aleksandra Vučića povodom tvrdnji jednog dnevnog lista da je, zajedno sa više lica, učestvovao u pritiscima, ucjenama i iznudi protivpravnog iskaza bivšeg direktora tog dnevnog lista, prenio je Pink...Ta televizija je, pozivajući se na neimenovane...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.