Vozači smanjite gas: Poledica i odroni otežavaju saobraćaj

Izvor: Blic, 13.Feb.2017, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači smanjite gas: Poledica i odroni otežavaju saobraćaj

Auto-moto savez Republike Srpske upozorio je vozače na mestimičnu poledicu i učestale odrone na deonicama koje prolaze kroz useke i pored kamenih kosina.

Odroni su učestali na putnim pravcima Karanovac-Kneževo-Ugar, Karanovac-Crna Rijeka-Mrkonjić Grad, Sarajevo-Foča, Foča-Šćepan Polje, Višegrad-Ustiprača-Rogatica, Višegrad-Brodar-Rudo, Jajce-Crna Rijeka, Bugojno-Novi Travnik, Gornji Vakuf-Prozor, Konjic-Mostar i Turbe-Ugar.

Prohodnost svih putnih pravaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Republici Srpskoj je zadovoljavajuća. Saobraćaj se odvija po suvim i mestimično vlažnim kolovozima.

Na području Federacije BiH frekvencija vozila pojačana je u gradskim centrima.

Vozačima se savetuje oprezna vožnja, prilagođena stanju i uslovima na putu.

Iz AMS podsećaju da je posedovanje zimske opreme za sve kategorije vozila, bez obzira na vremenske prilike, zakonski obavezno.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 20 minuta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.