Vlada RS će plaćati testiranja za studente i učenike koji se školuju van granica

Izvor: Večernje novosti, 11.Maj.2020, 14:03

Vlada RS će plaćati testiranja za studente i učenike koji se školuju van granica

Vlada Republike Srpske snosiće troškove testiranja na virus korona za učenike i studente iz Republike Srpske koji se školuju van granica Srpske Vlada Republike Srpske snosiće troškove testiranja na virus korona za učenike i studente iz Republike Srpske koji se školuju van granica Srpske. Vlada Republike Srpske analizirala je cenu komercijalnog testa Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i donela odluku da će testiranje na virus korona za učenike i studente iz Republike Srpske, a koji se školuju van granica Republike Srpske, biti besplatno.– Uvažavajući raspoložive kapacitete u našim laboratorijama u kojima se vrše testiranja na korona virus, molimo učenike i studente za razumevanje i da svoj odlazak na testiranje prilagode planu i radu nadležnih ustanova – saopšteno je iz Vlade Republike Srpske.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vlada RS snosiće troškove testiranja za učenike i studente koji se školuju u inostranstvu

Izvor: Danas, 11.Maj.2020

Vlada Republike Srpske (RS) snosiće troškove testiranja na korona virus za učenike i studente iz RS, koji se školuju u inostranstvu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.