Izvor: Blic, 03.Sep.2016, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više nije opasan: Sud BiH ukinuo mere zabrane Fahrudinu Radončiću

Sud BiH je ukinuo mere zabrane, Fahrudinu Radončiću, lideru Saveza za bolju budućnost (SBB) i jednom od najpoznatijih bh. biznismena, u okviru postupka ometanja rada pravosuđa koji se vodi protiv njega.

Kako se navodi u dokumentu, Sud  BiH je na predlog Tužilaštva BiH odlučio ukinuti sve mere zabrane koje su osim za Radončića važile i za Bakira Dautbašića, te Bilsenu Šahman.

Sud BiH u svom dopisu navodi kako je od Tužilaštva BiH juče dobio izjašnjenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u kojem je predloženo ukidanje svih mera zabrane optuženima nakon čega je odlučeno da se one ukinu.

Pročitajte još:

Kako navode, postupajući tužilac predložio je ukidanje mera zabrane s obzirom da su pred Sud BiH izneseni svi glavni dokazi zbog kojih su i bile određene mere zabrane, te da više nema opasnosti da optuženi utiču na tok postupka.

U sudskom rešenju se ističe da se Radončiću i ostalima ukidaju mere zabrana putovanja, izdavanja novih putnih isprava kao i zabrana sastajanja s određenim osobama, a Radončiću se ukida mera kojom mu je bilo zabranjeno da s drugim osobama razgovara o svom krivičnom postupku, odnosno o činjenicama koje se odnose na krivični postupak.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sud BiH ukinuo mere zabrane Fahrudinu Radončiću

Izvor: Blic, 03.Sep.2016

Sud BiH je ukinuo mere zabrane, Fahrudinu Radončiću, lideru Saveza za bolju budućnost (SBB) i jednom od najpoznatijih bh. biznismena, u okviru postupka koji se protiv njega vodi  za ometanje rada pravosuđa...Kako se navodi u dokumentu, Sud  BiH je na predlog Tužilaštva BiH odlučio ukinuti sve...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.