Veterani banjalučkog Omladinca drugi u Somboru

Izvor: Blic, 04.Sep.2017, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veterani banjalučkog Omladinca drugi u Somboru

Veterani banjalučkog Omladinca osvojili su drugo mesto na turniru u Somboru. Bolji od njih u finalu bio je domaći Radnički sa 2:0. Treće mesto pripalo je Radomlju koje je sa 6:1 savladalo ekipu Novog Mesta. U polufinalnim susretima Radnički je sa 2:0 savladao Radomlje, a Omladinac je sa 4:3 bio uspešniji od Novog Mesta.

Reč je o tradicionalnom druženju veterana pomenutih timova, sledeće godine turnir će biti u Sloveniji, a 2019. u Banjaluci.

Najbolji golman >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << turnira je Goran Adamović iz Omladinca, Robi Čizmešin iz Radomlja je sa tri gola poneo epitet najboljeg strelca, dok je najbolji fudbaler Robi Turk iz Novog Mesta.

Za Omladinac na ovom turniru su igrali Adamović, Varnica, Knežević, Rosić, Erceg, Vuković, P. Đukić, Vračar, Brkić, N. Đukić, Šormaz, Crnić, Ćetojević, Kljunić, Vidović, Dejanović, Budić, Marjanović i Malešević.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.