Vehabije: Lagumdžija objavio rat potlačenim muslimanima!

Izvor: Press, 16.Okt.2010, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vehabije: Lagumdžija objavio rat potlačenim muslimanima!

Bosanske vehabije optužile su lidera SDP BiH Zlatka Lagumdžiju da je objavio rat „delu potlačenog muslimanskog življa koji živi po Alahovim propisima"! Oni su lidera SDP nazvali političkim sado-mazohistom koji svoju političku impotentnost pokušava da izleči tako što će hapsiti, a zatim i „likvidirati islamske praktičare" u Bošnjačkim redovima! U tekstu pod naslovom „Politički totalitarizam Titinog lakrdijaša", koji je objavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na veb portalu „Putvjernika. com", vehabije su reagovale na Lagumdžijin intervju britanskom „Tajmsu". Taj razgovor je i inače izazvao burne reakcije u BiH, jer je Lagumdžija poručio da je spreman i na primenu sile kako bi zaustavio one koji žele podelu BiH, ali i islamske ekstremiste. Vehabije su to iskoristile za hajku protiv Lagumdžije, nazivajući ga „klon-hajvanom", „lakrdijašom", „dvorskom budalom"...Predstavili ga kao Hitlera
Vehabije u tekstu (ilustrovanom montiranom fotografijom na kojoj Lagumdžija drži zastavu sa kukastim krstom,) tvrde da lider SDP poziva na linč i progon islamskih praktičara koji nikada nikom nisu naudili.
- I deca su već navikla na anglo-američku propagandu protiv islama i muslimana. Znamo da je izjava Lagumdžije još jedan biser njegovog reljefa poljskog WC-a koji se i te kako slaže uz mozaik njegove pameti i ideologije koju on zastupa. Lagumdžija samo pokušava da poput hijene nahuška lešinare na Alahove robove i ništa više od toga - poručuju ekstremisti.
U njihovom tekstu Lagumdžija se naziva „budućim premijerom BiH koji vara ovaj jadni narod koji je na proteklim izborima većinski ponovo izabrao komunističku vlast".
- Hoće li ova ubleha odgovarati zbog njegovih mračnih planova koje možda već priprema kako bi lišio slobode obične Alahove robove koji svojim ispovedanjem islama nikome nažao nisu učinili!? Ovom lakrdijašu i dvorskoj budali koja bahato pleše pred prestoljem njegovih „bogova" poručujemo: „Oni žele da utrnu Alahovo svetlo ustima svojim, a Alah će učiniti da svetla njegova uvek bude, makar bilo krivo nevernicima - poručuju vehabije.
Nije prvi put
Kroz ceo tekst se provlači pitanje da li su „islamski praktičari" ikada naudili ili pretili ikome u ovoj zemlji ili nekoj njenoj instituciji.
- Nemojte samo pominjati slučaj u Bugojnu, jer je jasno o kakvom se montiranom procesu radi. To što „stručnjak za terorizam" Dž. Galijašević želi da ovo „natakne" na leđa islamskih praktičara je samo još jedna neuspela epizoda u seriji stvaranja mržnje prema islamu kod široke narodne mase - tvrde vehabije.
Ovo nije prvi slučaj da pripadnici vehabijskog pokreta prete bošnjačkim zvaničnicima u BiH. Nakon terorističkog napada u Bugojnu, pretili su lideru SDA Sulejmanu Tihiću i ministru bezbednosti BiH Sadiku Ahmetoviću, kojima je zbog svega dodeljena stalna policijska pratnja. Press RS juče nije uspeo da dobije komentar Zlatka Lagumdžije na ove pretnje, a portparol te stranke Damir Mašić kaže da navode sa portala „Putvjernika. com" nema potrebe komentarisati.
- To treba da bude pitanje kojim će se pozabaviti policijske agencije kojih u ovoj zemlji, hvala bogu, ima mnogo. Oni treba da rade svoj posao. Kada bi svako u ovoj zemlji radio svoj posao, svima bi nam sigurno bilo bolje - kaže Mašić.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.