Vatrogasci sekli vozila da dođu do povređenih: Teška nesreća na putu Sarajevo - Olovo

Izvor: Blic, 18.Mar.2017, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatrogasci sekli vozila da dođu do povređenih: Teška nesreća na putu Sarajevo - Olovo

Četiri osobe su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Sarajevo - Olovo, na ulazu u Srednje iz pravca Semizovca, potvrđeno je iz Operativnog centra MUP Kantona Sarajevo.

Nesreća se dogodila u 18.50 sati, a učestvovala su vozila “alfa romeo”, “bmw” i “golf 2”. Od siline udara, “bmw” je završio u jarku kraj puta, prenosi Faktor.

Povređeni su vozilom Hitne pomoći upućeni na Kliniku urgentne medicine KCUS, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a kako je rečeno u policiji ima i teško povređenih.

O kako teškom sudaru se radilo svedoči i činjenica da su prilikom izvlačenja unesrećenih učestvovali i pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade KS, koji su morali seći vozila da dođu do povređenih.

U toku je policijski uviđaj, a zbog ove nesreće, saobraćaj na ovom delu magistralnog puta M-18 potpuno je obustavljen.

Okolnosti pod kojima je došlo do ove nesreće biće poznate nakon provedenih istražnih radnji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sarajevo: Sudar tri vozila, povrijeđene izvlačili vatrogasci

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2017

Sarajevo - Četiri osobe su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Sarajevo - Olovo, na ulazu u Srednje iz pravca Semizovca, potvrđeno je za Faktor iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo...Nesreća se dogodila u 18.50 sati, a učestvovala su tri vozila...Povrijeđeni...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.