Izvor: Blic, 21.Nov.2016, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO KOJI OSVAJA Trogodišnjakinja iz Cazina pravi burek za svoga tatu

Od malih nogu se uči. Sa ovom konstatacijom, bez sumnje, složiće se i roditelji devojčice Edne iz mesta Prošići u opštini Cazin.

Iako ima samo tri godine Edna je već počela da uči da kuva.

U kratkom videu koji će, sigurni smo, osvojiti simpatije svakoga ko ga pogleda, demonstrirala je svoje kulinarske veštine pripremanja pite - ni manje ni više nego bureka.

I dok mala Edna razvija testo, neko iza kamere joj je postavio pitanje: „Šta ti to tati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << praviš“?

- Piticu jednu i malo brašna, i malo ovako razvijam. Pravim onu sa mesom. Onaj burek, mislim, što se peče. Ja to pravim – kazala je trogodišnja Edna.

Uopšte ne sumnjamo da će pita koju ova devojčica priprema svojim malim ručicama biti preukusna, te da će njen tata "polizati prste".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.