(VIDEO) Igokein šesti uzastopni poraz

Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Feb.2015, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Igokein šesti uzastopni poraz

Košarkaši Igokee poraženi su u posljednjem meču 20. kola ABA lige od ekipe Metalac Farmakoma rezultatom 75:72. Tim Željka Lukajića doživio je šesti uzastoni i ukupno 15. poraz u regionalnom takimčenju ligi. S druge strane, Metalac nakon ovog kola ima učinak od devet pobjeda i 11 poraza. Šampion Bosne i Hercegovine vodio je tokom većeg dijela susreta. Gosti su bolje ušli u meč, i krajem treće minute prve dionice poveli sa 8:4. Međutim, košarkaši Igokee dižu nivo igre i nakon prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << 10 minuta igre imaju dvocifrenu prednosti (25:15). Igokea nije ispuštala prednost ni u nastavku meča, ali je Metalac do odlaska na odmor smanjio prednost dmaćina na tri poena razlike (39:36). Krajem 26. minute meča gosti dolaze i do izjednačenja 54:54, da bi Aleksandrovčani poenima Bunića i Dragovića ponovo napravili četiri poena prednosti, koju su do kraja dionice uvećali na 61:55. Polovinom četvrte četvrtine gosti ponovo stižu do izjednačenja (63:63), da bi poenima Kutlešića prešli i u vođstvo (67:65). U neizjvesnoj završnici košarkaši Metlaca održavaju dva poena prednosti, da bi tri sekunde prije kraja utakmice, pri rezultatu 74:72 za goste, kanađanin Brejdi Heslip promašio je šut za tri poena, i pobjedu domaćina. DO kraja meča Katnić pravi faul nad maleševićem koji pogađa prvo od dva slobodna bacanja za konačnih 75:72. Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Nikola Malešević sa 19 poena, dok je tri manje postigao Nikola Jevtović. Kod domaćih najbolji bio Dušan Katnić sa 17 postignutih poena, Brejdi Heslip je ubacio 12, a Džonatan Džons 12 poena. U narednom kolu, Igokea dočekuje ljubljansku Olimpiju, 7. februara, dok će Metalac dva dana kasnije ugostiti MZT. {youtube}7nJ5Dottzko{/youtube} (RTRS)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

»Hodamo u napadu«

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2015

S ovom energijom i s ovom odbranom ne možemo pobediti, rekao je Željko Lukajić, trener Igokee, nakon što je Metalac njegovom timu nanio šesti poraz u nizu u ABA ligi (72:75)...U okviru 20. kola "Igosi" su doživjeli 15 poraz i pored toga što su veći dio meča imali prednost. Treba istaći da je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.