Izvor: Blic, 29.Feb.2024, 12:24

(VIDEO, FOTO) PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA UŽASNE TRAGEDIJE Celo selo kod Gradiške u šoku i neverici nakon što je OTAC KAMIONOM PREGAZIO SINA (5)

Nezapamćena tragedija dogodila se juče u Gornjim Karajzovcima kod Gradiške kada je petogodišnjaka nesrećnim slučajem pregazio kamion kojim je upravljao njegov otac Ostoja S. (39), piše Srpskainfo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "Pokušao je da spasi dete ALI NIJE USPEO" Meštani Gornjih Karajzovaca kod Gradiške DUBOKO POTRESENI tragedijom u kojoj je otac kamionom pregazio sina (5)

Izvor: Blic, 29.Feb.2024

Meštani sela Gornji Karajzovci kod Gradiške dan nakon nezapamćene tragedije u kojoj je otac Ostoja S. (39) nesrećnim slučajem pregazio petogodišnjeg sina kamionom, govore da su duboko potreseni i da se saosjećaju sa porodicom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.