Uzrok nesreće kod Zenice: Petogodišnjak poginuo dok je majka OTVARALA GARAŽU

Izvor: Blic, 21.Jun.2017, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzrok nesreće kod Zenice: Petogodišnjak poginuo dok je majka OTVARALA GARAŽU

U mestu Starina kod Zenice sinoć se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je stradao petogodišnji dečak, a uzrok ove tragedije obelodanjen je danas.

Do nesreće je došlo kada je vozilo sletelo s betonskog podzida visokog dva i po metra i prevrnulo se na krov.

U automobili su bili brat i sestra blizanci, a tragedija se dogodila dok je majka otključavala garažu kod porodične kuće.

Iako je bila podignuta ručna kočnica, upaljeni automobil je krenuo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rikverc i išao 15-tak metara, nakon čega je spao s podzida.

Dečak N.D. je podlegao na putu ka Hitnoj pomoći u Nemili, dok je devojčica zadobila lakše povređena.

U MUP ZDK kažu da je do nesreće došlo sinoć oko 20.40 časova kada se opel vektra”, kojom je upravljala N.E. prevrnula na krov.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uzrok smrti dečaka kod Zenice: Vozilo krenulo iako je bila podignuta ručna kočnica

Izvor: Blic, 21.Jun.2017

U mestu Starina kod Zenice sinoć se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je stradao petogodišnji dečak, a uzrok ove tragedije obelodanjen je danas...Do nesreće je došlo kada je vozilo sletelo s betonskog podzida visokog dva i po metra i prevrnulo se na krov...U automobili su bili brat i sestra...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.