Izvor: Blic, 24.Dec.2017, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešno predstavljala BiH: Banjalučanka četvrti najbolji model sveta

Banjalučanka Milena Tunguz, model agencije “ABC Models Mgmt International”, predstavljala je BiH na svetskom takmičenju "World Top Model 2017". Na ovom takmičenju, održanom u Budimpešti, Tunguz je osvojila četvrto mesto i tako se plasirala u "top 10".

Vredan ugovor s Major Milano u iznosu od 200.000 evra i titulu “World Top Model 2017” odnela je Kineskinja Jia Qin Xiao.

Odluku o Mileninom angažmanu doneli su italijanski modni skauti svetske agencije “Major >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Model Management” koja ima podružnice u više od 20 svjetskih modnih metropola.

U konkurenciji s Banjalučankom bile su devojke iz 40 država sveta.

Tunguz već nekoliko godina radi kao model i glumica u Aziji. S 18 godina se prijavila u modnu Agenciju ABC. Kao model je radila u Turskoj, a sarađivala je s mnogim poznatim brendovima.

- U Indoneziji se desio životni preokret i momenat kada posmatram kako mi se snovi ostvaruju. Tu sam dobila angažmane za Pradu, editorijal za Mari Klera magazina, kao i mnoga druga važna snimanja. Najviše me je iznenadilo to da sam za samo 7 meseci boravka na Džakarti dobila glavne uloge u dva filma i to bez ikakvog prethodnog iskustva u glumi, u horor filmu “Hell End” i komediji “London to Bali” - navodi Tunguz, saopšteno je iz Agencije “ABC Models Mgmt Internatonal”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.