Ukrali ovcu i ispekli je za vreme policijskog časa: Uhapšeni mladići iz Dervente

Izvor: Večernje novosti, 01.Apr.2020, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrali ovcu i ispekli je za vreme policijskog časa: Uhapšeni mladići iz Dervente

Portparol Policijske uprave Doboj Dragana Kerkez je rekla da za ove osobe postoji sumnja da su u noći između 28. i 29. marta iz nezaključanog pomoćnog objekta ukrali ovcu DVOJICA mladića iz Dervente A. S. i M. V. uhapšeni su zbog sumnje da su tokom policijskog časa na području tog grada ukrali ovcu, ispekli je i pojeli, piše „Srpskainfo”.Portparol Policijske uprave Doboj Dragana Kerkez je rekla da za ove osobe postoji sumnja da su u noći između 28. i 29. marta >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << iz nezaključanog pomoćnog objekta ukrali ovcu.Pročitajte još: Kolona kamiona na granici sa BiH duga 15 kilometara, vozači razmišljaju da obustave prevoz– Nad navedenim osobama je urađena kriminalistička obrada – pojasnila je Kerkezova.Izvor „Srpskainfo“ je rekao da su se mladići dogovoroli da to veče ukradu ovcu i dovezli su se automobilom u blizinu objekta gde su bile smeštene ovce.- Oni su tu ukrali ovcu, u blizini je zaklali, a zatim otišli na kupalište gde su je ispekli i pojeli. Oni su policiji ispričali da su bili sami i da su, ono što nisu mogli pojesti, bacili – rekao je sagovornik ovog portala.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

BAHATOSTI NEMA KRAJA: U toku policijskog časa momci ukrali ovcu, ispekli je pa pojeli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020

Portparol Policijske uprave Doboj Dragana Kerkez je rekla da za ove osobe postoji sumnja da su u noći između 28. i 29. marta iz nezaključanog pomoćnog objekta ukrali ovcu..Derventska policija noćas je uhapsila dvojicu 19- godišnjaka, inicijala A.S. i M.V., pod sumnjom da su tokom policijskog časa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.