Uhapšeno13 dilera: Majka JEDNOMESEČNE BEBE iz zatvora otišla u KUĆNI PRITVOR

Izvor: Blic, 28.Sep.2017, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno13 dilera: Majka JEDNOMESEČNE BEBE iz zatvora otišla u KUĆNI PRITVOR

Elvira Tahirović (22), koja je, zajedno sa još 12 osoba uhapšena u akciji "Treska" zbog neovlaštene proizvodnje i prodaje droge iz zatvora je upućena u kućni pritvor, kako bi mogla biti sa svojom jednomesečnom bebom koju doji.

- Tužilaštvo KS je nakon pregleda bebe na Pedijatrijskoj klinici u Sarajevu i analize Centra za socijalni rad, utvrdilo da je za bebu najbolje da bude uz majku, te je donelo odluku da preinači zahtev. Stoga je samo nekoliko dana nakon prvog održano >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ročište i po tom prijedlogu, te je Kantonalni sud Sarajevo usvojio zahtev Tužilaštva KS - potvrdila je Azra Bavčić, portparol Tužilaštva.

Tahirović se sumnjiči da se, uz svog nevenčanog supruga Mirzu Tantulu, koji je označen kao vođa kriminalne grupe, organizovano bavila čuvanjem i prepakivanjem droge, koju su drugi članovi grupe prodavali konzumentima.

U okviru akcije "Treska", koju su pripadnici FUP proveli 13. septembra na području nekoliko sarajevskih naselja, uhapšeno je ukupno 13 osoba, piše faktor.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.