Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Maj.2013, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene još tri osobe povezane sa napadom na Bostonski maraton

Bostonska policija saopštila je da su uhapšene još tri osobe koje se povezuju sa terorističkim napadom na Bostonski maraton 15. aprila, prenijele su agencije. Iz policije nisu htjeli davati više informacija o uhapšenim osobama, javlja BBC. Podsjetimo, 19-godišnji student Džhohar Cernajev optužen je za teroristički napad na Bostonski maraton u kojem su poginule tri a ranjeno preko 260 osoba. Džhoharov stariji brat Tamerlan ubijen je četiri dana nakon napada tokom razmjene vatre sa bostonskom policijiom. - Priveli smo tri osobe koje se sumnjiče za povezanost sa napadom na Bostonski maraton. Više detalja ćemo saopštiti u toku dana naveli Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/uhapsene-jos-tri-osobe-povezane-sa-napadom-na-bostonski-maraton.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Boston: Uhapšeno još troje osumnjičenih za bombaški napad

Izvor: BKTV News, 02.Maj.2013, 10:30

Policija u Bostonu je privela je još tri osobe u vezi sa bombaškim napadima na Bostonskom maratonu 15. aprila. Zvaničnici nisu želeli da iznose detalje, a jedino su naveli da nema opasnosti po javnu bezbednost.. Stravične slike sa mesta eksplozije u Bostonu 15. aprila. “Još tri osumnjičena su...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.