Uhapšene Sarajlije iznudile oko milion KM od osobe iz Gradačca

Izvor: Blic, 14.Jun.2016, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene Sarajlije iznudile oko milion KM od osobe iz Gradačca

Policajci Federalne uprave policije uhapsili su danas u sarajevskom naselju Bistrik dve osobe zbog osnovane sumnje da su počinili iznudu.

Kako se nezvanično saznaje uhapšeni su Izedin Izo Spahović i Amar Adrović.

Spahović i Adrović su osumnjičeni da su uz ozbiljne pretnje po život i imovinu, iznudili oko milion KM od E.S. iz Gradačca.

Oštećeni E.S. je osumnjičenim licima radi pružanja navodne „zaštite“ na mesečnom ili sedmičnom nivou bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prinuđen predavati novčane iznose od 3.000 do 20.000 KM ili evro valute, na različitim lokacijama na području Tuzlanskog kantona ili Kantona Sarajevo, a koje osumnjičeni prethodno odrede.

Njih dvojica uhapšeni su u Spahovićevom privatnom objektu takozvanim Kulama Bistrik.

Podsećamo da se Spahovića i ranije dovodilo u vezu sa kamatarenjem nekoliko osoba na području Sarajeva.

On je prošle godine uhapšen zbog sumnje da je iz Golfa 7, koji je u vlasništvu njegovog Taxi udruženja “Adi” i Benjo, u naselju Grbavica pucao iz vatrenog oružja na drugo vozilo.

Adrović je takođe poznat policiji, nakon što je prije tri godine ranjen u Tuzli, u obračunu dve kriminalnih grupe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AKCIJA "BLIC" Uhapšene Sarajlije iznudile oko milion KM od osobe iz Gradačca

Izvor: Blic, 14.Jun.2016

Policajci Federalne uprave policije uhapsili su danas u Sarajevu, okviru akcije "Blic", dve osobe zbog osnovane sumnje da su počinili iznudu...Kako se nezvanično saznaje uhapšeni su Izedin Izo Spahović i Amar Adrović...Spahović i Adrović su osumnjičeni da su uz ozbiljne pretnje po život i imovinu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.