Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Dec.2012, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za silovanje 15-ogodišnjakinje

Policija je lišila slobode muškarca za kojeg se sumnja da je u martu na području Teslića silovao 15-godišnju djevojčicu. Ovaj muškarac, koji od marta bježi organima gonjenja, uhapšen je danas oko 15 časova u Zenici, saznaje Srna u lokalnoj policiji. Hapšenje su obavili pripadnici policije za posebne namjene Zeničko-dobojskog MUP-a, uz saradnju i pomoć pripadnika specijalne jedinice MUP-a Srednjobosanskog kantona. Uhapšeni će danas biti predat Kantonalnom tužiocu na dalje postupanje. Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o Vernesu Imširoviću iz naselja Karaula kod Travnika. (Srna) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/hronika/uhapsen-osumnjiceni-za-silovanje-15-ogodisnjakinje.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za silovanje 15-ogodišnjakinje

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2012

TRAVNIK - Policija je lišila slobode muškarca za kojeg se sumnja da je u martu na području Teslića silovao 15-godišnju djevojčicu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.