Uhapšen nasilnik: Tukao suprugu, udario dete u glavu pa napao policajca

Izvor: Blic, 15.Feb.2017, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen nasilnik: Tukao suprugu, udario dete u glavu pa napao policajca

Muškarac čiji su inicijali B.B. iz Broda uhapšen je zbog fizičkog napada na policajca, saopšteno je iz Centra javne bezbednosti Doboj.

Napad se dogodio kada su policajci pokušali da razgovaraju sa B.B. nakon prijave da je pijan i da ne želi da ode iz dvorišta komšije, gde je bio od 4 do 5 časova, kao i da je tokom noći maltretirao suprugu, a dete udario šakom u glavu.

Utvrđeno je i da je B.B. u toku noći maltretirao svoju suprugu, a dete šakom udario u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glavu, saopšteno je danas iz Centra javne bezbednosti Doboj.

Protiv nasilnika će biti podnesen izveštaj o počinjenom krivičnom delu napad na službenu osobu u vršenju službene dužnosti.

Obavešten je i tužilac za maloletnike Okružnog javnog tužilaštva Doboj po čijoj naredbi policijski službenici preduzimaju mere na utvrđivanju činjeničnog stanja na okolnosti napada na članove porodice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.