Uhapšen Milan Bandić

Izvor: Cafe.ba, 19.Okt.2014, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Milan Bandić

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, uhapšen je danas, saznaje se iz nezvaničnih izvora.

O hapšenju je, ne navodeći imena, na svojim stranicama izvijestio USKOK. Navode kako je uhapšeno više osoba zbog sumnje u nezakonita postupanja u Gradu Zagrebu i trgovačkom društvu Zagrebački holding d.o.o.

''Nakon višemjesečnog složenog kriminalističkog istraživanja vezanog za nezakonita postupanja u Gradu Zagrebu i Zagrebačkom holdingu d.o.o. koje su proveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Ravnateljstvo policije i Policijski nacionalni USKOK, a koje su koordinirali Državno odvjetništvo RH i USKOK, uhapšeno  je više osoba. (19. 10. 2014.)

U odnosu na uhapšene osobe provesće se određene dokazne radnje te će u zakonskom roku biti dovedene pritvorskom nadzorniku. Kaznena prijava zbog osnovane sumnje na počinjenje većeg broja koruptivnih kaznenih djela, zlouporabe položaja i ovlasti i trgovanja utjecajem, biće podnesena USKOK-u'', navodi se u saopštenju iz USKOK-a, javlja Dnevnik.hr.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Uhapšen Milan Bandić

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2014

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić priveden je u nedjelju poslijepodne, potvrdio je izvor iz policije...Uz Bandića, privedeni su suvlasnik CIOS-a Petar Pripuz, te predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić Kikaš. prenosi Jutarnji...Kako se saznaje iz policije, nakon...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.