Izvor: Blic, 11.Okt.2016, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo u Cazinu: Privedeno nekoliko osoba

O ubistvu ženske osobe, koje je juče u poslepodnevnim satima uznemirilo Cazin, još uvek nema više detalja, s obzirom na činjenicu da se, kako kažu u MUP Unsko-sanskog kantona, još vodi istraga.

Kako Faktor.ba nezvanično saznaje privedeno je nekoliko osoba za koje se sumnja da bi se mogli dovesti u vezi sa ovim ubistvom, ali to nisu potvrdili u MUP.

Žena starosti oko 45 godina, koja je pronađena mrtva na oko dva metra udaljenosti od parkiranog automobila škoda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oktavija, na putu Gnjilavac - Donja Koprivna, na raskršću zvanom "Bašće", u neposrednoj blizini gradskog središta Cazina, najverovatnije je ubijena iz automatske puške.

Pročitajte još:

Nekoliko očevidaca kaže da je automobil bio parkiran desetak metara od puta.

Najverovatnije je reč o Hazimi Japić zvanoj Cuna. Očevici dalje kažu da je kosa ubijene bila ispružena na travi, što upućuje da je žrtva vučena za noge nekoliko metara od automobila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ubistvo žene u Cazinu: Privedeno nekoliko osoba

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2016

O ubistvu ženske osobe, koje je juče u poslijepodnevnim satima uznemirilo Cazin, još uvijek nema više detalja, s obzirom na činjenicu da se, kako kažu u MUP-u Unsko-sanskog kantona, još vodi istraga.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.