Ubila se bratovim pištoljem, presudila sebi zbog razvoda?!

Izvor: Večernje novosti, 20.Feb.2017, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubila se bratovim pištoljem, presudila sebi zbog razvoda?!

Milana Budić (26) iz Kneževa izvršila samoubistvo u ponedeljak ujutru. Razvod od policajca je pogodio, ali pravi motiv niko ne zna. Milanino telo u lokvi krvi zatekli šokirani članovi porodice MILANA Budić (26) iz Kneževa ubila se u ponedeljak u svojoj kući, pucnjem iz pištolja u glavu. Tragedija je prijavljena oko 7 časova ujutru nakon što su šokirani članovi porodice zatekli Milanino telo u lokvi krvi. Nezvanično saznajemo da je Milana sebi pucala u čelo, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pored tela je zatečen pištolj CZ 99 i jedna čaura. Radi se o oružju koje je vlasništvo njenog brata, zaposlenog u Oružanim snagama BiH. Motiv i okolnosti ove tragedije nisu poznati, a više detalja biće poznato po završetku istrage. Uviđaj je izvršen u prisustvu dežurnog mrtvozornika i tom prilikom je konstantovano da nema elemenata koji upućuju na eventualno krivično delo. Poznanici Milane Budić bili su šokirani i zatečeni tragičnom vešću. Niko, kako tvrde, ne može ni da pretpostavi zašto je digla ruku na sebe. - Milana je razvedena i nema dece. Ona je godinama bila u vezi s jednim policajcem, za koga se i udala. Njihov brak nije trajao dugo i razveli su se već posle dva ili tri meseca. Nju je to dosta pogodilo, ali ne verujem da bi se zbog toga ubila - rekla je Milanina poznanica. Ona kaže da ništa nije slutilo na tragediju. - Svi su u šoku i ne mogu ni da zamislim kako je njenoj porodici - rekla je devojka koja je insistirala na anonimnosti.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Milana je uzela pištolj i pucala sebi u glavu, ukućani zatekli njeno telo u lokvi krvi

Izvor: Telegraf.rs, 20.Feb.2017

Dvadesetšestogodišnja Milana Budić iz Kneževa ubila se u ponedeljak u svojoj kući. Tragediju su jutros u 7 sati prijavili šokirani članovi porodice kada su zatekli Milanino telo u lokvi krvi...Milana je iz pištolja pucala sebi u čelo, a kako "Novosti" saznaju, pored tela je zatečen pištolj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.