Ubica odveo policiju do tijela Tijane Jurić

Izvor: Cafe.ba, 07.Avg.2014, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica odveo policiju do tijela Tijane Jurić

Tijelo Tijane Jurić koja je nestala prije 13 dana, pronađeno je oko ponoći zakopano u okolini Sombora. Kako se nezvanično saznaje, ubica je odveo policiju do mjesta gdje je zakopao Tijanino tijelo.

Kako Blic saznaje sinoć oko 22 sata je uhapšen mesar iz Surčina koji je iste večeri oteo i ubio Tijanu.

On je uhapšen na teritoriji Beograd.

Hitna pomoć dežurala je cijele noći ispred kuće Jurića u Bajmoku.

On je bio u Bajmoku tog dana u >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << poseti prijateljima.

Otmičar se nalazi u pritvoru i pod daljom istragom.

Odmah po saznanju ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović hitno su se uputili u Sombor pa u Bajmok.

Više informacija o slučaju, policija će saopštiti u toku današnjeg dana.

Da podsjetimo, Tijana Jurić je posljednji put viđena 26. jula u 00.25 časova nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku.

Na neasfaltiranom dijelu puta pronađeni su predmeti koji, prema izjavi majke, pripadaju nestaloj djevojčici, a odmah poslije nestanka Tijane u potragu su se, pored srpske, uključili mađarska policija, Evropol, Interpol i međunarodni sajt posvećen nestaloj djeci u Evropi.

Zvaničnici srpske policije su izjavili da je potraga za nestalom Tijanom "prioritet nad svim prioritetima".

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

"Ne znam da li je to čovjek ili životinja"

Izvor: BanjalukaLive.com, 07.Avg.2014

Igor Jurić, otac svirepo ubijene djevojčice Tijane Jurić obratio se oko 12 sati novinarima okupljenim ispred njegove porodične kuće u Bajmoku. "Ne znam apsolutno šta bi mogao da vam kažem. Za ovih 12 -13 dana jednostavno porodica je prošla kroz neviđen pakao sa stanovišta toga, da nismo znali...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.