Izvor: Blic, 14.Avg.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UTVRĐENO MESTO POŽARIŠTA Uzrok požara u "Energoinvestu" ljudski faktor

Uzrok požara u bivšoj fabrici “Energoinvest” u Istočnom Sarajevu je ljudski faktor, rekao je načelnik Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Istočno Sarajevo Nebojša Popović. Popović je na konferenciji za novinare naveo da je 10. avgusta prijavljen požar na ovom objektu, a kada su se stekli uslovi, odnosno 12. avgusta, pod nadzorom nadležnog tužioca i u prisustvu veštaka protivpožarne zaštite izvršen je uviđaj i utvrđeno tačno mesto požarišta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija saslušala radnike “Tola company” zbog požara u RAOP-u

Izvor: Capital.ba, 14.Avg.2019

ISTOČNO SARAJEVO – U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo danas su saslušani direktor i radnici Tola Company, a u vezi sa požarom koji je u subotu zahvatio bivše preduzeće Energoinvest RAOP u Istočnom Sarajevu. Rukovodstvo ovog preduzeća čiji su radnici, kako kažu, taj dan jedini bili na mjestu...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.