UNESCO podržava predstojeći Demofest!

Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Mar.2018, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNESCO podržava predstojeći Demofest!

Još sjajnih vijesti stiže iz Demofesta iz Banjaluke! Pokrovitelj ovogodišnjeg Demofesta će biti i UNESCO, najvažnija organizacija Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu. Pokroviteljstvo UNESCO-a je moralna podrška svim dosadašnjim naporima u očuvanju Demofesta kao važnog kulturnog projekta za region."Uvjerena sam da će ova podrška podići svijest o važnosti umjetnosti i muzike među mladima", navela je Odri Azule (Audrey Azouley), generalna direktorica UNESCO-a u pismu upućenom >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Demofestu."U godini kada najznačajniji i najveći festival demo bendova u ex-Yu obilježava 11. godinu postojanja biti dio porodice UNESCO-a je nedvosmislena potvrda da je naša misija prepoznata na nivou Evrope", navela je Brankica Janković, direktorica Demofesta. Naziv i logo UNESCO-a će se koristiti na svim materijalima vezanim za aktivnosti Demofesta.Podsjećamo, konkurs za takmičarske bendove 11. Demofesta je otvoren do 1. aprila 2018. godine, a sve detalje možete naći OVDJE.Ovogodišnji Demofest će biti održan od 19. do 21. jula na prostoru tvrđave Kastel u Banjaluci.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

UNESCO podržava "Demofest"

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2018

Pokrovitelj ovogodišnjeg "Demofesta" će biti i UNESCO, najvažnija organizacija Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu...Pokroviteljstvo UNESCO-a je moralna podrška svim dosadašnjim naporima u očuvanju "Demofesta" kao važnog kulturnog projekta za region..."Uvjerena sam da će ova podrška...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.