UBISTVO U BANjALUCI: Izboden šrafcigerom na kućnom pragu

Izvor: Večernje novosti, 20.Jun.2019, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO U BANjALUCI: Izboden šrafcigerom na kućnom pragu

Miroslav Tatić (50) iz Banjaluke ubijen je u sredu uveče na svom kućnom pragu u naselju Lazarevo, a zbog sumnje da je počinio ubistvo uhapšen je Aleksandar Bubnjević (28) Miroslav Tatić (50) iz Banjaluke ubijen je u sredu uveče na svom kućnom pragu u naselju Lazarevo, a zbog sumnje da je počinio ubistvo uhapšen je Aleksandar Bubnjević (28).U PU Banjaluka navode da je zločin prijavljen oko 23.30 časova. Žrtvu je na pragu pronašao njegov sin sa ubodnom ranom, najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << od šrafcigera. Tatiću je ukazana lekarska pomoć, ali nažalost ubrzo je preminuo.- Policija je odmah izašla na lice mesta, a nakon sat vremena zaustavljeno je vozilo u blizini Parka Mladen Stojanović kojim je upravljao osumnjičeni za ubistvo sugrađanina. S njim u vozilu bila je i maloletna ženska osoba - navode u policiji.PROČITAJTE JOŠ: UBISTVO U BANjALUCI: Vatra uništila tragove ubistva!Motiv i okolnosti zločina se još istražuju, a u toku je uviđaj nakon kojeg će biti poznato više detalja.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Detalji ubistva u Banjaluci: Nakon svađe zbog djevojke šrafcigerom izbo suparnikovog oca?

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2019

BANJALUKA - Aleksandar Bubnjević uhapšen je zbog sumnje da je ubio sugrađanina Miroslava Tatića u banjalučkom naselju Lazarevo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

PREMINUO NA KUĆNOM PRAGU Banjalučanin POGOĐEN U SRCE, nije mu bilo spasa

Izvor: Blic, 20.Jun.2019

Miroslav Tatić (52) iz Banjaluke ubijen je hicem u srce, saznaje Srpskainfo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.