UBISTVO SLAVIŠE KRUNIĆA: Predao se Benedi Đukanović

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2019, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO SLAVIŠE KRUNIĆA: Predao se Benedi Đukanović

Benedi Đukanović, osumnjičeni za ubistvo vlasnika Sektor sekjuritija Slaviše Krunića, predao se MUP-u Kantona Sarajevo Benedi Đukanović, osumnjičeni za ubistvo vlasnika Sektor sekjuritija Slaviše Krunića, predao se MUP-u Kantona Sarajevo.Kako saznajemo Đukanović se predao policiji na Ilidži i u toku je njegova identifikacija nakon koje će biti predat u nadležnost MUP-a RS.Đukanović se u bekstvu nalazio od 22. aprila ove godine i za njim je raspisana međunarodna >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << poternica zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Krunića, njegovog pratioca Žarka Pavlovića i ranjavanju vozača Gorana Ilića.Đukanović se tereti da je bio jedan od izvršilaca ubistva. U noći zločina je pobegao iz Banjaluke i policija ga je nekoliko sati kasnije, prilikom saobraćajne kontrole, zaustavila nadomak Dervente. Budući da se u to vreme nije znalo da je učestvovao u zločinu Benedi je pušten i od tada mu se izgubio svaki trag.PROČITAJTE JOŠ: UBISTVO SLAVIŠE KRUNIĆA: Priznao izdaju gazde! Kasnije je snimljen na području PU Doboj snimljen sigurnosnim kamerama u belom Golfu 7, registarskih oznaka 033-K-770, koji je koristio.Đukanović je osumnjičen da je zajedno za ubijenim Željkom Kovačevićem i pritvorenim Emiliom Baldom, te tiperom Rodoljubom Gajićem učestvovao u sačekuši u Glamočanima kod Banjaluke kada su ubijeni Krunić i njegov pratilac. Dosadašnjom istragom je utvrđeno da je Đukanović pre ubistva bio sa Kovačevićem i Baldom u kafe baru "Pink" u Glamočanima.Zanimljivo je da je policija pretresla njegovu kuću i tom prilikom su pronašli ključ od Opel korse ubijenog Kovačevića, koja je dva dana nakon zločina pronađena na parkingu kod pošte u Zalužanima kod Banjaluke.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Benedi Đukanović predat u KPZ Banjaluka

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jun.2019, 12:33

BANJALUKA - Benedi Đukanović, osumnjičeni za ubistvo banjalučkog privrednika Slaviše Krunića i njegovog radnika obezbjeđenja Žarka Pavlovića, te ranjavanje vozača Gorana Ilića, prevezen je u Kazneno-popravni zavod Banjaluka na Tunjicama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.