U pripremi nastavak filma Seks i grad?

Izvor: BanjalukaLive.com, 12.Maj.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pripremi nastavak filma "Seks i grad"?

Sara Džesika Parker pokrenula je pravu lavinu komentara i reakcija na društvenim mrežama nakon što je na Instagramu objavila zanimljivu sliku. Na fotografiji je glumica koja nosi prepoznatljivu Blumingdejleovu papirnu kesu, koja se vrlo često pojavljivala u seriji "Seks i grad". - Pa, pretpostavljam da je mačka izašla iz (male smeđe) kesice. Kao i uvijek, informisaćemo vas o svim detaljima - napisala je Džesika ispod slike. Komentar glumice mnogi su protumačili kao vijest da se "Seks >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << i grad" vraća na filmsko platno, i to u trećem nastavku. Svi nagađaju da li će se filmskoj ekipi pridružiti i ostale tri glumice koje su proslavile seriju, Sintija Nikson, Kim Katral i Kristin Dejvis. (Blic)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Dame, zadržite dah: Snima se nastavak "Seks i grada"?

Izvor: B92, 12.Maj.2015

Sara Džesika Parker pokrenula je nagađanja o snimanju trećeg dela hit filma...Keri Bredšo se možda ponovo vraća na velika platna! Naime, za sada je samo na nagađanjima koja su krenula od Sare Džesike Parker. Tačnije, od fotografije koju je glumica okačila na svoj Instagram profil...Na slici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.