Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Apr.2013, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Titovom sefu bilo 30 kilograma zlata i briljanti

Državna komisija otvorila je prošle sedmice takozvani "Titov sef" u Narodnoj banci Srbije, poslije skoro trideset jedne godine od kada su, po odluci Predsedništva SFRJ, ti predmeti tamo deponovani. Danas ekskluzivno otkriva sadržaj stvari prema spisku koji je predočen tadašnjem rukovodstvu zemlje. Budući da je prema odluci Predsedništva SFRJ ostavljena mogućnost da se dio tih stvari pretvori u zlatnu rezervu NBJ ili da se čak proda na aukciji, mogućne je i sasvim vjerovatno da tadašnji spisak stvari ne odgovara stanju koje je nađeno prilikom ulaska državne komisije. Sve što se tiče ovih predmeta desilo se u periodu od Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/drustvo/u-titovom-sefu-bilo-30-kilograma-zlata-i-briljanti.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

U Titovom sefu bilo 30 kilograma zlata i briljanti

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Apr.2013

Državna komisija otvorila je prošle sedmice takozvani "Titov sef" u Narodnoj banci Srbije, poslije skoro trideset jedne godine od kada su, po odluci Predsedništva SFRJ, ti predmeti tamo deponovani.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.