U Kuršumliji klizište, uklonjen odron kod Golubinja

Izvor: Cafe.ba, 10.Mar.2015, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kuršumliji klizište, uklonjen odron kod Golubinja

Tridesetak metara kubnih zemlje obrušilo se večeras na prilaz naselju Bolnički Potok koje je od centra Kuršumlije udaljeno 500 metara.

Direkcija za izgradnju će sutra anagažovati mašine za čišćenje zemlje, obezbijediti taj dio grada i izvršiti procjenu da li klizište može da se proširi.

Klizište je proradilo oko 19.30 časova, prenose beogradski mediji.

Iz preduzeća "Putevi Srbije" saopšteno je da je večeras u 19.00 časova uspostavljen saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << na putu Porečki most-Đerdap, kod naselja Golubinje, nakon uklanjanja velikog odrona.

Ekipe putara su raščistile odron koji je danas prekinuo saobraćaj na tom pravcu.

"Putevi Srbije" pozivaju učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni, prilagode brzinu vozila uslovima na putu, poštuju signalizaciju i koriste zimske pneumatike.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.