U Bihaću eksplodirala BOMBA ispod automobila

Izvor: Blic, 19.Feb.2018, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Bihaću eksplodirala BOMBA ispod automobila

U bihaćkom naselju Midžić Mahala jutros je oko pet sati odjeknula eksplozija koja je uznemirila meštane. Kako je rečeno u MUP USK, aktivirana je nepoznata eksplozivna naprava koja je bila postavljena pod automobil.

U eksploziji nije bilo povređenih osoba, ali je nastupila materijalna šteta na automobilu “mercedes” i kući u blizini mesta eksplozije.

Policijski službenici Kriminalističkog sektora PS Bihać rade uviđaj kojim će, između ostalog, biti utvrđeno o kojoj eksplozivnoj napravi je reč.

Uviđaj se obavlja pod nadzorom Tužilaštva USK.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Bihaću eksplodirala bomba pod mercedesom

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Feb.2018

BIHAĆ - U Bihaću je rano jutros odjeknula eksplozija u ulici Midžić mahala...Kako je potvrđeno iz MUP-a USK, oko 5 sati policijskoj stanici je prijavljeno da je aktivirana nepoznata eksplozivna naprava koja je bila postavljena pod mercedes...U eksploziji nije bilo povrijeđenih, dok je na vozilu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.