U BiH za vikend NOVE SNEŽNE PADAVINE, čeka nas i pad temperatura

Izvor: Blic, 23.Feb.2018, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U BiH za vikend NOVE SNEŽNE PADAVINE, čeka nas i pad temperatura

U BiH sutra će uglavnom biti oblačno vreme sa slabim snegom i temperaturama od jedan do 4 stepena.

Više sunčanog vremena očekuje se u Hercegovini i jugozapadu Bosne, sa jutarnjim temperaturama između 3 i 7 stepeni, i dnevnim između 9 i 14.

Vetar slab do umerene jačine, severnog i severoistočnog smera.

U nedelju u većem delu zemlje će padati sneg. Na zapadu, jugu i jugoistoku Hercegovine pre podne kiša ili susnežica koji će od sredine dana preći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u sneg. Prognozirana visina novog snega je od 5 do 15 centimetara. Vetar umerene jačine severoistočnog smera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha uglavnom će da bude između -7 i -3. Na jugu pre podne između jedan i 4, a u drugoj polovini dana temperature biće u opadanju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.