U BIH ŽUTI METEOALARM PRI GORNJOJ GRANICI Očekuju se izuzetno visoke temperature, grmljavina i grad

Izvor: Blic, 30.Jul.2016, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U BIH ŽUTI METEOALARM PRI GORNJOJ GRANICI Očekuju se izuzetno visoke temperature, grmljavina i grad

U Bosni i Hercegovini na snazi je žuti meteo alarm koji je pri gornjoj granici.

U  naredna dva dana očekuju se jako visoke temperature, s tim što će u ponedeljak biti uslova za grmljavinsko nevreme, a ponegde će padati grad.

Tropske noći

U Hercegovini će i noći biti tropske, kao što su i sada. Prema parametrima, to znači da temperatura vazduha noću prelazi 20 stepeni celzijusovih, rečeno je Feni u Federalnom hidrometeorološkom zavodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << BiH.

Dežurni meteorolog, Ibrahim Hadžismajlović, pojašnjava da ovakav vid upozorenja ujedno znači preporuku građanima da se, po mogućnosti, ne izlažu visokim dnevnim temperaturama od podne do 17 sati.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

I narednih dana vrućina

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Jul.2016, 00:17

  U Bosni i Hercegovini na snazi je žuti meteo alarm koji je pri gornjoj granici.U Bosni i Hercegovini se u naredna dva dana očekuju visoke temperature, s tim što će u ponedjeljak biti uslova za grmljavinsko nevrijeme, a ponegdje će padati grad. U Hercegovini će i noći biti tropske, kao što...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.