Tuzla: Maloletnica ispred škole RANJENA dijabolom iz vazdušne puške

Izvor: Blic, 15.Mar.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuzla: Maloletnica ispred škole RANJENA dijabolom iz vazdušne puške

Sedamnaestogodišnja učenica tuzlanske Gimnazije "Ismet Mujezinović" ranjena je u ponedeljak dijabolom iz vazdušne puške.

U MUP Tuzlanskog kantona potvrđeno je da je tog dana, oko 17.30, radnik na osiguranju u školi policiji prijavio da je 17-godišnja učenica ranjena dijabolom iz vazdušne puške.

Kako Faktor saznaje, za sada nepoznata osoba pucala je oko dva sata ranije iz vazdušne puške, te je dijabola učenicu pogodila u desnu nogu.

Ona je odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nakon toga prevezena u Univerzitetski klinički centar u Tuzli, gde joj je ukazana lekarska pomoć. Doktori su konstatovali da je zadobila lakše telesne povrede, te je devojka puštena na kućno lečenje.

Tuzlanska policija provodi istragu, kako bi se utvrdilo ko je i sa koje lokacije pucao iz vazdušne puške.

Iz policije napominju da je čak i za posedovanje ovakve vrste oružja potrebna dozvola nadležnog organa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.