Tužilaštvo provjerava navode iznesene na račun premijera

Izvor: Cafe.ba, 29.Nov.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo provjerava navode iznesene na račun premijera

BEOGRAD- Republički javni tužilac Zagorka Dolovac izjavila je večeras da Više javno tužilaštvo u Beogradu provjerava sve navode koji su iznijeti u javnosti na račun premijera Aleksandra Vučića, kao i osnovanost i istinitost krivične prijave koju je podnio bivši direktor "Kurira" Aleksandar Kornic.

Tužilaštvo zahtijeva i da se utvrdi ko je i sa kakvim ciljem ove informacije iznio u javnost, dodala je ona.

"Tužilaštvo će u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << zaštiti ustavni poredak i vladavinu prava tako što će brzo i fikasno, u saradnji sa drugim državnim organima sprečiti destabilizaciju zemlje, pokretanjem odgovarajućeg krivičnog postupka, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena", rekla je Dolovac za Tanjug.

List "Kurir" je danas na naslovnoj strani objavio da je Vučić, sa još nekoliko lica, pre 20-tak dana tražio od Kornica da lažno svjedoči i lažno optuži vlasnika "Kurira" Aleksandra Rodića.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.