Izvor: Blic, 27.Okt.2016, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga u šestočlanoj porodici Milović iz Gacka: Požar im progutao kuću, žive u privremenom smeštaju

U selu Avtovac kod Gacka u potpunosti je izgorela kuća šestočlane porodice Milimira Milovića.

Pripadnici Vatrogasne jedinice Gacko brzo su reagovali, ali vatra, kada su stigli, već bila zahvatila krov, koji se urušio jer kuća nije imala izlivenu betonsku ploču.

U trenutku požara u kući se nalazila Milimirova supruga ,Vesna, sa troje maloletno dece, ipak srećom u požaru niko nije povređen.

Porodici Milović smeštaj u narednom periodu obezbediće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preduzeće Rudnik i termoelektrana "Gacko" gde je Milimir zaposlen.

Komandir Vatrogasne jedinice Gacko, Nebojša Avdalović rekao je da požar prijavljen juče popodne i da je na njegovom lokalizovanju  radilo 12 vatrogasaca sa četiri vozila. On kaže da je požar prourokovao neočišćen dimnjak koji je doveo do eksplozije u šporetu

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tuga pregolema: Izgorjela kuća šestočlane porodice Milović

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2016

GACKO - U selu Avtovac kod Gacka u potpunosti je izgorjela kuća šestočlane porodice Milimira Milovića, ali u požaru niko nije povrijeđen...Pripadnici Vatrogasne jedinice Gacko brzo su reagovali, ali vatra je već bila zahvatila krov, koji se urušio jer kuća nije imala izlivenu betonsku ploču...U...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.