Tri osobe povređene u saobraćajnoj nezgodi kod Trnova

Izvor: Blic, 26.Nov.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe povređene u saobraćajnoj nezgodi kod Trnova

Tri osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila večeras u blizini brane Bogatići na području opštine Trnovo, javili su federalni mediji.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u 17.40, učestvovala su dva vozila, rečeno je u Ministarstvu za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo.

Prema nezvaničnim informacijama, među povređenima je i jedno dete.

Do saobraćajne nezgode, najverovatnije, doveli su klizav put zbog mokrog i ugaženog snega. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Saobraćaj se na ovoj deonici odvija usporeno, navode federalni mediji.

Mediji su objavili i da je danas kod Kupresa jedan autobus skliznuo sa puta usled zimskih uslova na putu i snežnih padavina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Saobraćajna nezgoda u Trnovu, povrijeđena tri lica

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2017

SARAJEVO - Tri lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila večeras u blizini brane Bogatići na području opštine Trnovo, javili su federalni mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.