Trebinje: Naleteo motorom na cisternu s gorivom, dvoje povređenih

Izvor: Blic, 05.Maj.2015, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trebinje: Naleteo motorom na cisternu s gorivom, dvoje povređenih

Dva mladića povređena su danas oko 16.00 sati na izlazu iz Trebinja prema Herceg Novom kada su motociklom udarili u cisternu sa gorivom.

Portparolka bolnice Trebinje Dragana Zirojević rekla je da je vozač motocikla zadobio teže, a suvozač lakše povrede i da da su van životne opasnosti.

Zirojević je navela da je vozač iščašio kuk i da je zbrinut na intenzivnoj nezi, dok suvozač ima konfuzione povrede tela i smešten je na Odeljenju hirurgije.

Reč je mladićima od 20 i 23 godine. Udes se dogodio kod Nestro pumpe. Vatrogasci su u saradnji sa policijom obezbedili mesto nesreće i ostali su u blizini zbog mogućeg curenja cisterne.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.