Tragedija na brodogradilištu u Italiji: Radnik iz BiH pao sa visine od 20 metara i poginuo

Izvor: Blic, 03.Mar.2017, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija na brodogradilištu u Italiji: Radnik iz BiH pao sa visine od 20 metara i poginuo

Siniša Branković (41) zvani Cobra, iz Čelinca, poginuo je u padu s konstrukcije krova kojim je hodao i proveravao ga, i to s visine od 20 metara, u brodogradilištu u italijanskom gradu Monfalkone.

Prema pisanju italijanskih medija, Branković, koji je živeo u Bergamu, je pao kroz rupu metar sa metar, a sve se odigralo u 8.20 u hangaru broj 42 brodogradilišta.

On je bio nadzornik, sa dvadesetogodišnjim iskustvom. Kako prenose mediji, još se ne zna da li je Branković >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nosio zaštitnu opremu ili ne. Iako je ekipa hitne pomoći odmah došla, Brankoviću nije bilo pomoći jer je imao višestruke traume, a pretpostavlja se i unutrašnje krvarenje.

Među radnicima, koji su bili vidno potreseni, kružile su različite priče i verzije o samom incidentu. Policija još nije objavila zvaničan zapisnik.

Inače, neposredno nakon nesreće radnici su krenuli u spontani štrajk ulicama Monfalkonea.

Iz kompanije su poručili da policija vodi zvaničnu istragu o incidentu, ali da oni maksimalno sarađuju.

Kompanija je u saopštenju izvjavila saučešće porodici poginulog, te poručila da će joj pružiti svu moguću pomoć.

Kako prenose italijanski mediji, Branković nije bio oženjen i nije imao dece.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik iz Čelinca u Italiji poginuo u padu s visine od 20 metara

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2017

MONFALKONE, ČELINAC - Siniša Branković (41) zvani Cobra, iz Čelinca, poginuo je u padu s konstrukcije krova kojim je hodao i provjeravao ga, i to s visine od 20 metara, u brodogradilištu u italijanskom gradu Monfalkone...Prema pisanju italijanskih medija, Branković, koji je živio u Bergamu, je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.