Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Maj.2012, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top pet kulinarskih trikova

Svi znamo da spora priprema doprinosu da ukus jela bude bolji, ali ko još ima vremena za to? Pročitaj pet trikova za poboljšanje ukusa i smanjenje vremena u kuhinji. 1. Proprži začine Ako začine propržiš na ulju ukus jela će sigurno biti intezivniji. Bilo bi dobro da se proprži cijeli začin. Kumin, korijander i morač su naši favoriti. Pržite ih samo dok, lijepo mirišu, jer vrlo brzo mogu da zagore. 2. Ispecite povrće na visokoj temperaturi Visoka temperatura za pečenje održava ukus povrća i donosi mu slast- velika nagrada za malo truda.Uz ovih nekoliko smjernica ovakvo pečenje povrća će

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.