Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Sep.2012, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Temperature iznad prosjeka

U BiH danas će biti umjereno do pretežno oblačno, ali vrlo toplo vrijeme, uz temperaturu iznad prosjeka za ovo doba godine. Jutarnja temperatura iznosi od 13 do 19 stepeni Celzijusovih, dok će najviša dnevna biti od 27 na zapadu do 34 stepena na jugoistoku i jugu, a na planinama od 24 stepena. Na sjeveru i zapadu jutros je pretežno oblačno, a u ostalim predjelima sunčanije. Vjetar je slab i promjenljiv. Temperatura vazduha u 8.00 časova: Nevesinje i Gacko 11, Zvornik 12, Derventa, Rudo, Bileća, Doboj, Bugojno, Livno, Tuzla, Kupres, Goražde i Gradačac 13, Bijeljina, Ribnik, Banjaluka i Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/drustvo/temperature-iznad-prosjeka.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Oblačno i toplo

Izvor: Cafe.ba, 30.Sep.2012, 10:16

U BiH danas će preovladavati umjereno do pretežno oblačno i toplo vrijeme, uz malo nižu temperaturu nego juče, dok je kiša moguća u popodnevnim časovima na zapadu i sjeverozapadu.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.