Telo pronađeno na zgarištu fabrike: Muškarac uhapšen zbog UBISTVA u Mostaru

Izvor: Blic, 20.Jun.2017, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telo pronađeno na zgarištu fabrike: Muškarac uhapšen zbog UBISTVA u Mostaru

Mostarski policajci uhapsili su juče jednu osobu, koja se sumnjiči za ubistvo muškarca čije je telo istog dana pronađeno na zgarištu nekadašnjeg salona nameštaja "Slavonija Di" u mostarskom naselju Rudnik, koje je dan ranije u požaru potpuno izgorelo.

Kako je potvrđeno iz MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona, osumnjičeni za ubistvo uhapšen je na području Mostara, ali u cilju istrage iz policije nisu mogli davati više informacija, prenosi Faktor.

Telo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pronađeno juče tokom uviđaja na zgarištu objekta. Sumnjalo se da je muškarac stradao u požaru, međutim, ispostavilo se da se ipak radi o ubistvu. Navodno su meštani, pre izbijanja požara, čuli pucanj.

Telo zasad neidentifikovane osobe prevezeno je u mrtvačnicu Bijeli Brijeg, radi obdukcije kojom će se utvrditi tačan uzrok smrti.

Požar je izbio u nedelju u poslepodnevnim satima. Iako su na terenu bili svi rapoloživi resursi mostarskih vatrogasaca, zgrada je u požaru potpuno izgorela, a vatra je oštetila i nekoliko automobila koji su bili parkirani u blizini. Vatrogasci su uspeli sprečiti širenje vatre koja je pretila obližnjim kućama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Slučaj "Slavonija Di": Priveden osumnjičeni za ubistvo

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2017

MOSTAR - Mostarska policija je nakon pronalaska ugljenisanog tijela na zgarištu objekta "Slavonija Di" u sklopu istražnih radnji privela muškarca osumnjičenog za ubistvo, rekao je tužilac Kemal Maksumić...U Tužilaštvu Hercegovačko-neretvanskog kantona nisu mogli reći ništa o identitetu pronađene...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.