TUŽAN KRAJ POTRAGE: Identifikovan leš nestalog mladića iz Banjaluke

Izvor: Večernje novosti, 14.Avg.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽAN KRAJ POTRAGE: Identifikovan leš nestalog mladića iz Banjaluke

Beživotno telo danas su pronašli pripadnici PU Banjaluka i Specijalne antitetorističke jedinice MUP-a Republike Srpske U KORITU reke Vrbas u banjalučkom naselju Derviši danas oko 14 sati nađeno je beživotno telo muškarca, a član porodice identifkovao ga je, te je utvrđeno da se radi o Darku Kolareviću (26) koji je bio nastanjen u Banjaluci.Pročitajte još: POLICIJA TRAŽI POMOĆ GRAĐANA: Prijavljen nestanak 26-godišnjeg BanjalučaninaKolarevićev nestanak policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je prijavljen 11. avgusta, otkada se za njim tragalo. On se u subotu oko 17 sati udaljio iz porodične kuće u naselju Lazarevo, kada mu se izgubio svaki trag.Beživotno telo danas su pronašli pripadnici PU Banjaluka i Specijalne antitetorističke jedinice MUP-a Republike Srpske.- Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka je naložila da se, u cilju utvrđivanja tačnog uzroka i vremena smrti obavi obdukcija tela. Obdukcija će biti obavljena sutra u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjaluci - istaknuto je iz ovog tužilaštva.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tužan kraj potrage: Telo nestalog mladića pronađeno u koritu reke Vrbas

Izvor: B92, 14.Avg.2019

Telo D. K. (26), čiji je nestanak prijavljen 11. avgusta, pronađeno je u koritu reke Vrbas u banjalučkom naselju Derviši, saznaju "Nezavisne"...Član porodice je identifikovao telo te je utvrđeno da se radi o D. K., potvrđeno je za "Nezavisne" u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.