Izvor: Blic, 21.Dec.2016, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGIČNA SUDBINA Preživeo sletanje u jarak, nastradao dok je tražio pomoć na putu

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na magistralnom putu Prijedor- Sanski Most, na samom ulazu u naselje Rasavci poginuo je Rajko Mastikosa (51), saznaje "EuroBlic".

On je vozio automobil “fiat punto” koji je u jednom trenutku oko 6 sati sleteo u jarak pored puta.

Vozač je nakon sletanja napustio vozilo, izašao na magistralni put, tražeći pomoć, a u tom trenutku ga je udario “rover” kojim je iz pravca Sanskog Mosta upravljao

Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Četić (33) iz Prijedora. Mastikosa je prema nezvaničnim informacijama preminuo na licu mesta.

Više detalja o teškoj saobraćajnoj nesreći sledi nakon uviđaja kojem na licu m esta uz policijske službenike za bezbednost saobraćaja iz Prijedora prisustvuje i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva iz Banjaluke.

Inače na ovoj putnoj deonici, na osam kilometara od ove saobraćajne nesreće, se sat vremena kasnije dogodila se još jedna saobraćajka u mestu Zecovi.

Tada je sleteo “reno clio” kojeg je vozio D.M. (34) iz Sanskog Mosta. Vozač u nesreći nije povređen, a na vozilu je pričinjena manja materijalna šteta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preživeo saobraćajku, pa poginuo po izlasku iz vozila!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2016

U bizarnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u sredu ujutru u 5.55 časova u Rasavcima, na magistralnom putu Prijedor-Sanski Most, poginuo je R. M. (51) iz Prijedora, kada ga je, pošto je preživeo udes svog vozila i izašao iz njega, udario drugi automobil...Kako navode iz Centra javne bezbednosti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.