TRAGEDIJA u Novom Gradu: U prevrtanju traktora poginuo trinaestogodišnjak

Izvor: Večernje novosti, 31.Maj.2020, 12:47

TRAGEDIJA u Novom Gradu: U prevrtanju traktora poginuo trinaestogodišnjak

Prema nezvaničnim informacijama dečak je na neravnom terenu vozio traktor sa prikolicom Trinaestogodišnji dečak poginuo je prilikom prevrtanja traktora u selu Maslovare kod Novog Grada.U PU Prijedor navode da se tragedija se dogodila juče oko 19 časova. Prema nezvaničnim informacijama dečak je na neravnom terenu vozio traktor sa prikolicom. Pročitajte još: TRAGEDIJA KOD DERVENTE: Smrt pod traktoromU jednom trenutku je izgubio kontrolu nad radnom mašinom koja se prevrnula i priklještila ga. Uviđaj je izvršio dežurni tužilac OJT Prijedor, a tačne okolnosti i uzrok tragedije se istražuju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tragedija u Novom Gradu: Dečak (13) poginuo u prevrtanju traktora, pre 10 godina izgubio oca

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020

Obdukcija će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu..Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor naložio je da bude izvršena obdukcija tela 13-godišnjaka koji je u subotu uveče poginuo u prevrtanju traktora u mestu Maslovare, kod Novog Grada...Republike Srpske, a nakon toga trebalo bi da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.